Organisatie

Algemeen

Dacon ECP heeft vestigingen in Oss en in Geel (BelgiŽ) en heeft momenteel 30 mensen in dienst. Zij houden zich uitsluitend bezig met het maken van software voor industriŽle automatisering (PLC, SCADA), industriŽle IT (databases, .NET, VBA enz.) en E-plan ontwerpen. Indien hierbij elektrische installaties of besturingspanelen nodig zijn, maakt Dacon ECP gebruik van vaste partners of de huisleverancier van de klant.

Soort Projecten

Dacon ECP neemt zowel volledige fixedprice- als detacheringsprojecten aan. Dacon ECP onderneemt vanuit haar visie en missie. Kernachtig hierin is, dat Dacon ECP streeft naar het aangaan van duurzame en langdurige relaties met haar klanten, toeleveranciers en medewerkers.

Logistieke Automatisering

De brede ervaring en kennis in zowel IndustriŽle automatisering als IndustriŽle IT is de basis van het succes van Dacon ECP in het vakgebied logistieke automatisering. Binnen de logistieke automatisering valt Dacon ECP op door haar bottom-up benadering. Vanuit het vakgebied industriŽle automatisering is Dacon ECP gewend alle processen op de werkvloer te kunnen automatiseren. Wanneer binnen de logistieke automatisering data verzameld moet worden van de werkvloer of gegevens uit de hoger liggende managementsystemen doorgegeven moeten worden aan de automatiseringsplatformen op de werkvloer, heeft Dacon ECP altijd pasklare hardware- en softwarematige oplossingen hiervoor. Voor het koppelen van logistieke automatisering met de industriŽle automatisering bent u bij Dacon ECP aan het juiste adres.

Voor verdere informatie:


Directie en Acquisitie: Bert van Druenen.
Dacon ECP is geregistreerd onder nummer 17107905 bij de Kamer van Koophandel te Den Bosch

Geschreven op 2016-11-08 11:26:29
Dacon heeft met succes het grondstoffentransport voor de massavoorbereiding van Mosa Tegels in Maastricht opgeleverd. De applicatie bestaat uit een Omron PLC besturing met CX supervisor als SCADA. Lees meer »
Geschreven op 2016-11-08 11:01:30
In september en oktober 2016 zijn al weer twee nieuwe medewerkers begonnen bij Dacon. Dit zijn Johan Klink en Niek Willems. Beide zijn PLC en SCADA programmeur. Lees meer »
Geschreven op 2015-11-17 11:39:17
Dacon medewerkers op ISA88 training In het nieuwe jaar gaat Dacon haar medewerkers opleiden op het toepassen van de standaard ISA88. De eerste groep medewerkers wordt getraind op 20, 21 en 22 januari 2016, een tweede groep op 9, 10 en 11 maart 2016. Lees meer »