Visie

Eerlijkheid, openheid en integriteit zorgen ervoor dat op de langere termijn het vertrouwen tussen Dacon ECP en haar klanten, partners, leveranciers en medewerkers zich dusdanig heeft ontwikkeld, dat zeer snelle acties en inzetbaarheid van kennis en capaciteit mogelijk is. Hieruit volgt een hoog rendement voor zowel Dacon ECP, als voor haar klanten en leveranciers.

Dacon ECP hanteert onderstaande principes:

  • open calculaties, klanten mogen zien met welke tarieven en opslagen wij rekenen;
  • een man een man, een woord een woord, Dacon ECP komt haar afspraken altijd na;
  • verstrekken van de juiste informatie en deze nooit mooier maken dan deze is;
  • binnen het door de klant ter beschikking gestelde budget werken. Als het u niet rendeert, dan rendeert het ons ook niet.

 

Geschreven op 2018-01-29 15:53:54
Met ingang van 29 januari 2018 is DaconECP verhuisd naar een nieuwe locatie in Oss. Het nieuwe adres is GalliŽrsweg 30 in Oss Lees meer »
Geschreven op 2016-11-08 11:26:29
Dacon heeft met succes het grondstoffentransport voor de massavoorbereiding van Mosa Tegels in Maastricht opgeleverd. De applicatie bestaat uit een Omron PLC besturing met CX supervisor als SCADA. Lees meer »
Geschreven op 2016-11-08 11:01:30
In september en oktober 2016 zijn al weer twee nieuwe medewerkers begonnen bij Dacon. Dit zijn Johan Klink en Niek Willems. Beide zijn PLC en SCADA programmeur. Lees meer »