Organisatie

Algemeen

Dacon ECP heeft vestigingen in Oss en in Geel (BelgiŽ) en heeft momenteel 30 mensen in dienst. Zij houden zich uitsluitend bezig met het maken van software voor industriŽle automatisering (PLC, SCADA), industriŽle IT (databases, .NET, VBA enz.) en E-plan ontwerpen. Indien hierbij elektrische installaties of besturingspanelen nodig zijn, maakt Dacon ECP gebruik van vaste partners of de huisleverancier van de klant.

Soort Projecten

Dacon ECP neemt zowel volledige fixedprice- als detacheringsprojecten aan. Dacon ECP onderneemt vanuit haar visie en missie. Kernachtig hierin is, dat Dacon ECP streeft naar het aangaan van duurzame en langdurige relaties met haar klanten, toeleveranciers en medewerkers.

Logistieke Automatisering

De brede ervaring en kennis in zowel IndustriŽle automatisering als IndustriŽle IT is de basis van het succes van Dacon ECP in het vakgebied logistieke automatisering. Binnen de logistieke automatisering valt Dacon ECP op door haar bottom-up benadering. Vanuit het vakgebied industriŽle automatisering is Dacon ECP gewend alle processen op de werkvloer te kunnen automatiseren. Wanneer binnen de logistieke automatisering data verzameld moet worden van de werkvloer of gegevens uit de hoger liggende managementsystemen doorgegeven moeten worden aan de automatiseringsplatformen op de werkvloer, heeft Dacon ECP altijd pasklare hardware- en softwarematige oplossingen hiervoor. Voor het koppelen van logistieke automatisering met de industriŽle automatisering bent u bij Dacon ECP aan het juiste adres.

Voor verdere informatie:


Directie en Acquisitie: Bert van Druenen.
Dacon ECP is geregistreerd onder nummer 17107905 bij de Kamer van Koophandel te Den Bosch

DaconECP kiest voor VIRO

Geschreven op 2019-04-01 11:22:00

Dacon ECP is vanaf heden 100% onderdeel van VIRO. VIRO versterkt zich door deze overname met twee nieuwe locaties, Oss (NL) en Geel (B). De strategische keuze onderdeel te worden van VIRO biedt Dacon ECP de mogelijkheid multidisciplinair te werken waardoor nog meer toegevoegde waarde geleverd kan worden aan bestaande en potentiele relaties. Dacon ECP zal geleidelijk geÔntegreerd worden in de bedrijfsvoering van VIRO.

Dacon ECP is als zakelijke dienstverlener actief in de IndustriŽle Automatisering sinds 1998. Zij houdt zich bezig met de ontwikkeling van applicatiesoftware op het gebied van PLC, SCADA, IT en logistieke automatisering. Dacon ECP bedient daarmee industriŽle bedrijven en machinebouwers in een groot aantal marktsegmenten. Dacon ECP heeft 30 medewerkers in dienst. VIRO is een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in Engineering en Projectmanagement met 9 vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk en ruim 700 medewerkers. VIRO levert haar klanten multidisciplinaire totaaloplossingen waarbij het versterken en uitbreiden van software engineering een focuspunt is. Door de overname van Dacon ECP breidt VIRO haar dienstverlening verder uit waardoor de klant op het gebied van industriŽle automatisering en software engineering nog beter bediend wordt en maatwerkoplossingen geleverd kunnen worden. Bert van Druenen zal als directeur van Dacon ECP beide locaties blijven leiden samen met Astrid Peeters, verantwoordelijk voor detachering & recruitment. Edwin Brunenberg van VIRO zal zich toeleggen op de projectuitvoering. Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met Martin Dibbets, Directeur VIRO Nederland, m.dibbets@viro.nl of Bert van Druenen, Directeur Dacon VIRO Oss, b.vandruenen@viro.nl of b.vandruenen@daconecp.nl

VIRO is een sterk groeiend ingenieursbureau en samenwerkingspartner voor veel opdrachtgevers in de industriŽle sector. De core business van VIRO is engineering en projectmanagement. De drie focusgebieden waarin VIRO dit toepast zijn IndustriŽle Projecten, Machinebouw en Product Engineering. Het familiebedrijf van eigenaar Johan Visser heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Met wereldwijde projecten is VIRO een toonaangevend internationaal bureau.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Anouk Velthuis, PR & Communicatieadviseur +31(0)74 8504000 a.velthuis@viro.nl

VIRO

Naar het nieuwsoverzicht