Vacatures


Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een manager die zich ook daadwerkelijk inzet om jou gewenste carriŤre tot ontwikkeling te brengen?
Wil jij graag medezeggenschap hebben in het werk wat je gaat doen? Zoek je naar een bedrijf die de met jou gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt?
Dacon ziet haar medewerkers als het kapitaal van het bedrijf en is er in geslaagd een cultuur te scheppen waarbinnen medewerkers zich gehoord voelen, inspraak hebben over het werk wat ze gaan doen en zich kunnen ontplooien.
Wij hebben ervaren dat, wanneer onze medewerkers zich prettig voelen tijdens het uitoefenen van hun werk, ze op hun best presteren.
Dit doen wij door naar onze medewerkers te luisteren, aandacht te schenken aan hun ontwikkeling, daar afspraken over maken en deze nakomen.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel naar 0412-694169 en vraag naar Bert van Druenen.
.
Dacon ECP B.V. is een onafhankelijk systeemhuis, actief in de IndustriŽle Automatisering sinds 1998. Dacon ECP B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling van applicatie software op het gebied van: Controls (PLC), Scada, Information Technology en Logistieke Automatisering.

Dacon ECP B.V. realiseert projecten zowel op fixed price als op regiebasis.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in HandHeld toepassingen voor o.a. haven- en veerregistratiesystemen en registratiesystemen voor management informatie.

Bij Dacon ECP B.V. staat eerlijkheid, openheid en integriteit richting klanten, partners, leveranciers en medewerkers voorop. Dacon ECP B.V. voert werkzaamheden uit voor opdrachtgevers uit bijna geheel Nederland. Daarnaast behoren ook werkzaamheden in het buitenland tot de mogelijkheden.

Werken bij Dacon ECP B.V. biedt naast werken met leuke collega's nog een aantal voordelen. Wij bieden een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning, zowel in- als extern.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voortdurend op zoek naar een software engineer met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol. Dacon ECP is een zeer veelzijdige industriŽle dienstverlener met aansprekende opdrachtgevers binnen de industrie. Als software engineer kun je betrokken zijn bij het volledige traject van de besturing tot de inbedrijfstelling. De projecten die je kan gaan doen zijn afhankelijk van je eigen wensen en capaciteiten waarbij er ook altijd wordt gelet op de reisafstand. Iedereen heeft zijn eigen specialisme waardoor je altijd iemand hebt om op terug te vallen wanneer je ergens zelf niet uit komt. De volgende taken zullen een onderdeel zijn van je baan als software engineer:

- In overleg met de opdrachtgever de benodigde specificaties bepalen;
- Programmeren van PLC's en SCADA;
- Testen van de ontwikkelde software;
- Op locatie of in de fabriek de nieuwe software inbedrijfstellen.

Fulltime (40 uur)

Eisen:

  • Een afgeronde HBO Elektrotechniek of gelijkwaardig;
  • Tenminste 3 jaar ervaring met besturingstechniek, bij voorkeur Siemens S7; 
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Goede talenkennis van tenminste Nederlands en Engels.

Aanbod
Bij Dacon ECP kun je een leuke uitdagende baan met veel eigen inbreng verwachten waarbij je regelmatig op verschillende locaties werkzaam zult zijn. Met enige regelmaat komt het hele team samen op het kantoor in Oss en de directeur en projectmanager bezoeken regelmatig de werknemers die op locatie werkzaam zijn.

Reageren
GeÔnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je uitgebreide CV!

Ben je geÔnteresseerd in bovenstaande functie of wil je meer informatie neem dan contact op met Bert van Druenen op telefoonnummer 0412 - 694169 of per mail via b.vandrunenen@daconecp.nl

Geschreven op 2018-05-22 13:26:32
Op 1 juni vieren wij ons 20 jarig bestaan. Uitnodiging Lees meer »
Geschreven op 2018-03-27 15:04:27
Op 20 en 27 Maart 2018 hebben medewerkers van DaconECP de cursus machineveiligheid module A en B gevolgd. ./uploads/640x380.jpg Lees meer »
Geschreven op 2018-01-29 15:53:54
Met ingang van 29 januari 2018 is DaconECP verhuisd naar een nieuwe locatie in Oss. Het nieuwe adres is GalliŽrsweg 30 in Oss Lees meer »