Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacature pagina, die staat onder de kop "OVER DACONECP". Dacon maakt momenteel een sterke groei door, zowel in Nederland als in BelgiŽ. Om deze groei op te vangen, zijn wij voortdurend op zoek naar ervaren programmeurs in de industriŽle automatisering.

UW KENNISCENTRUM VOOR INDUSTRIňLE AUTOMATISERING EN LOGISTIEKE AUTOMATISERING 

Dacon ECP is een onafhankelijk systeemhuis, actief in de IndustriŽle Automatisering sinds 1998. Dacon ECP B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling van applicatiesoftware op het gebied van:

  • Controls (PLC);
  • Supervisory Control And Data Acquisition (SCADA);
  • Information Technology;
  • Logistieke Automatisering.

Dacon ECP realiseert (wereldwijd) projecten zowel op fixed price als op regiebasis.

Dacon ECP heeft twee vestigingen, één in Nederland (Oss) en één in BelgiŽ (Geel).

Dacon ECP is prefered supplier van een groeiend aantal grote bedrijven in de materialhandling, machinebouw en in de industriŽle installaties.

Dacon ECP heeft ook een aparte specialisatie in HandHeld toepassingen, voor o.a. haven- en veerregistratiesystemen en registratiesystemen voor managementinformatie systemen.

Dacon ECP B.V. is gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid en voldoet aan de normen zoals vastgelegd in NEN4400.

Ter gelegenheid van ons 15 jarig bestaan is onderstaande foto gemaakt.


Mosa Tegels Maastricht

Geschreven op 2016-11-08 11:26:29

Dacon heeft met succes het grondstoffentransport voor de massavoorbereiding van Mosa Tegels in Maastricht opgeleverd.

De applicatie bestaat uit een Omron PLC besturing met CX supervisor als SCADA.

Met deze applicatie kan Mosa nu een route kiezen, door middel van de bron en de bestemming aan te geven, waarna de applicatie middels een routetabel in een SQL-database automatisch de route opstart. Tevens wordt bewaakt dat twee routes elkaar niet kunnen kruisen.


Naar het nieuwsoverzicht