Organisatie

Algemeen

Dacon ECP heeft vestigingen in Oss en in Geel (BelgiŽ) en heeft momenteel 30 mensen in dienst. Zij houden zich uitsluitend bezig met het maken van software voor industriŽle automatisering (PLC, SCADA), industriŽle IT (databases, .NET, VBA enz.) en E-plan ontwerpen. Indien hierbij elektrische installaties of besturingspanelen nodig zijn, maakt Dacon ECP gebruik van vaste partners of de huisleverancier van de klant.

Soort Projecten

Dacon ECP neemt zowel volledige fixedprice- als detacheringsprojecten aan. Dacon ECP onderneemt vanuit haar visie en missie. Kernachtig hierin is, dat Dacon ECP streeft naar het aangaan van duurzame en langdurige relaties met haar klanten, toeleveranciers en medewerkers.

Logistieke Automatisering

De brede ervaring en kennis in zowel IndustriŽle automatisering als IndustriŽle IT is de basis van het succes van Dacon ECP in het vakgebied logistieke automatisering. Binnen de logistieke automatisering valt Dacon ECP op door haar bottom-up benadering. Vanuit het vakgebied industriŽle automatisering is Dacon ECP gewend alle processen op de werkvloer te kunnen automatiseren. Wanneer binnen de logistieke automatisering data verzameld moet worden van de werkvloer of gegevens uit de hoger liggende managementsystemen doorgegeven moeten worden aan de automatiseringsplatformen op de werkvloer, heeft Dacon ECP altijd pasklare hardware- en softwarematige oplossingen hiervoor. Voor het koppelen van logistieke automatisering met de industriŽle automatisering bent u bij Dacon ECP aan het juiste adres.

Voor verdere informatie:


Directie en Acquisitie: Bert van Druenen.
Dacon ECP is geregistreerd onder nummer 17107905 bij de Kamer van Koophandel te Den Bosch

Geschreven op 2019-04-08 14:24:00
Per 8 april 2019 gaat Matthias Verstraeten bij Dacon VIRO aan de slag.. Matthias is een software engineer die de voorbije jaren vooral ervaring heeft opgedaan met robots. Met Matthias hebben wij er een jonge gemotiveerde engineer bij. Lees meer »
Geschreven op 2019-04-01 11:22:00
Dacon ECP is vanaf heden 100% onderdeel van VIRO. VIRO versterkt zich door deze overname met twee nieuwe locaties, Oss (NL) en Geel (B). De strategische keuze onderdeel te worden van VIRO biedt Dacon ECP de mogelijkheid multidisciplinair te werken waardoor nog meer toegevoegde waarde geleverd kan Lees meer »
Geschreven op 2018-10-01 13:26:32
Mooi project ďDe ontwikkeling van het Easy Serialisation SystemĒ gedaan met behulp van onze partner Kobobss en subsidie regeling binnen de MIT-constructie van de provincie (Zeeland, N-brabant). Lees verder op onze projecten pagina. Lees meer »