Visie

Eerlijkheid, openheid en integriteit zorgen ervoor dat op de langere termijn het vertrouwen tussen Dacon ECP en haar klanten, partners, leveranciers en medewerkers zich dusdanig heeft ontwikkeld, dat zeer snelle acties en inzetbaarheid van kennis en capaciteit mogelijk is. Hieruit volgt een hoog rendement voor zowel Dacon ECP, als voor haar klanten en leveranciers.

Dacon ECP hanteert onderstaande principes:

  • open calculaties, klanten mogen zien met welke tarieven en opslagen wij rekenen;
  • een man een man, een woord een woord, Dacon ECP komt haar afspraken altijd na;
  • verstrekken van de juiste informatie en deze nooit mooier maken dan deze is;
  • binnen het door de klant ter beschikking gestelde budget werken. Als het u niet rendeert, dan rendeert het ons ook niet.

 

Geschreven op 2019-04-08 14:24:00
Per 8 april 2019 gaat Matthias Verstraeten bij Dacon VIRO aan de slag.. Matthias is een software engineer die de voorbije jaren vooral ervaring heeft opgedaan met robots. Met Matthias hebben wij er een jonge gemotiveerde engineer bij. Lees meer »
Geschreven op 2019-04-01 11:22:00
Dacon ECP is vanaf heden 100% onderdeel van VIRO. VIRO versterkt zich door deze overname met twee nieuwe locaties, Oss (NL) en Geel (B). De strategische keuze onderdeel te worden van VIRO biedt Dacon ECP de mogelijkheid multidisciplinair te werken waardoor nog meer toegevoegde waarde geleverd kan Lees meer »
Geschreven op 2018-10-01 13:26:32
Mooi project “De ontwikkeling van het Easy Serialisation System” gedaan met behulp van onze partner Kobobss en subsidie regeling binnen de MIT-constructie van de provincie (Zeeland, N-brabant). Lees verder op onze projecten pagina. Lees meer »